Birol KÖSE - Müdür

Birol KÖSE - Müdür

1979 yılında, Trabzon (Beşikdüzü) da doğdu.

 İlköğrenimini Trabzon-Beşikdüzü Çakırlı Köyü İlkokulunda; ortaöğrenimini Trabzon- Vakfıkebir İmam Hatip Lisesinde tamamladı. Lisans öğrenimini 1998-2002 yılları arasında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Bölümünde aldı. Yüksek lisansını Avrasya Üniversitesi Yönetim Bilimleri Anabilim Dalında yaptı.

Meslek hayatına, 2002 yılında Zonguldak- Karadeniz Ereğli Armutçu Madenci İlköğretim okulunda Türkçe öğretmeni olarak başladı. Vatani görevini Mardin’de yedek subay öğretmen olarak yaptı. Vatani görevinin bitiminden sonra memleketi Trabzon’a tayin oldu. Vakfıkebir Yalıköy, Beşikdüzü Çeşmeönü, Tonya Hoşarlı İlköğretim Okulu ve Vakfıkebir Cumhuriyet Ortaokulu’nda Türkçe Öğretmenliği; Beşikdüzü Kız Teknik ve Meslek Lisesinde Müdür Yardımcılığı ve Okul Müdürlüğü, Şalpazarı Atatürk Ortaokulunda Müdürlük; Beşikdüzü-Şalpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde 6 yıl vekâleten Şube Müdürlüğü yaptı. Haziran 2021’de eğitim kurumlarına yeniden yönetici görevlendirme süreci sonunda İbrahim Alemdağ Ortaokuluna müdür olarak atandı.

Mesleki hayatı içinde birçok konuda hizmet içi eğitim aldı ve çeşitli konularda seminerler verdi. Sivil Toplum Kuruluşlarında çeşitli görevlerde bulundu. Birol KÖSE evli olup iki çocuk babasıdır.