OKUL SPORLARI KÜÇÜK KIZLAR VOLEYBOL İL BİRİNCİSİ OLDUK

10.01.2024 198

Okul SporlarıKüçük Kızlar Voleybol İl Birinciliği Yarışmasının Çeyrek Finalinde Mahmut Celalettin İmam Hatip Ortaokulunu 2-0; Yarı Final Maçında Ortahisar Mehmet Akif Ersoy Ortoakulunu  2-1; Final Maçında ise Akçaabat Metin Kale Ortaokulunu 2-0 yenerek Trabzon 1. si olduk ve Bölge Finalinde Trabzon'umuzu temsil etmeye hak kazandık.

Öğrencilerimizi hazırlayan Voleybol  Antrenörü Beden Eğitimi Öğretmenimiz Hüseyin KARA'yı, öğrencilerimizn eğitiminde emeği olan tüm öğretmenlerimizi, kıymetli öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyoruz.

Eğitim paydaşlarımız tüm destekçilerimize (Okul Aile Birliği Başkanımız ve Yönetim Kurulumuza, Horon Tur'a ve şöförlerimize, kantin işletmicimize ve tüm velilerimize çok teşekkür ediyoruz.)

Türkiye şampiyonluğu  yolunda filenin küçük sultanları sevgili öğrencilerimize başarılar dileriz.

10-01-2024