Okul Müdürümüz Birol Köse'nin LGS Mesajı

Okul Müdürümüz Birol Köse'nin LGS Mesajı

04.06.2022 635

Sevgili Öğrencilerimiz, 

Hedefiniz için verdiğiniz emeklere hepimiz şahidiz. 

Evde ders çalışırken nasıl rahat çalışıyorsanız öyle rahat çözün soruları. Unutmayın, sınavda yaptıklarınızdan çok daha fazlasısınız siz. Elinizden gelenin en iyisini yapacağınıza yürekten inanıyorum.

Sonuçlar nasıl olursa olsun, LGS'nin sizin için bir başlangıç olması dileğiyle pazar günkü sınavda her birinize başarılar diliyorum.

Rabbimiz Allah (cc) ilminizi, bilgi ve anlayışınızı artırsın; işinizi kolaylaştırsın; eksiklerinizi hayır ile tamamlasın. 

 

Değerli Velilerimiz,

Bu salgın sürecinin zor şartlarında sizler çocuklarınızın ve bizlerin en büyük destekçileri oldunuz, sizler de biliyorsunuz ki anne- babalar  ve biz öğretmenler sadece çocuklarımızın mutluluğunu , başarısını ister bunun için de mum gibi erir kendimizi feda ederiz.

Rabbimiz Allah, gönlümüzden geçenleri hayırlısıyla bizlere nasip eylesin. Bu saatten sonra yapabileceğimiz dua etmek; Allah'tan yardım istemektir. Allah yar ve yardımcımız olsun.

 

Değerli Mesai Arkadaşlarım, 

Bu salgın şartlarında, sağlık ve çeşitli imtihanlarımızla hepimiz büyük özveriyle çalıştık.Hepinize çok teşekkür ediyorum; Rabbimiz Allah (cc) hepimizden razı olsun.

İyikiVarsınız.

 

Birol Köse 

Okul Müdürü