Bilimde 8. Kez Zirvede: Biz Yine TÜBİTAK 4006 B Bilim Sergisindeyiz!

Bilimde 8. Kez Zirvede: Biz Yine TÜBİTAK 4006 B Bilim Sergisindeyiz!

02.10.2023 87

"Yenilikçi Projelerimizle Sergi Tarihini Sabırsızlıkla Bekliyoruz: 30 Kasım 2023'te Buluşmaya Hazırız!"

İbrahim Alemdağ Ortaokulu olarak bilimin ve keşiflerin kapılarını aralayan TÜBİTAK 4006 B Bilim Sergisi'ne 8. kez katılmak için heyecanla hazırlanıyoruz . 30 Kasım 2023'te gerçekleşecek olan sergi, öğrencilerimizin yaratıcılığını ve bilimsel merakını sergileme fırsatı sunacak...

Bu yılki sergi katılımımızda, öğrencilerimiz bir dizi yenilikçi ve ilham verici proje ile ziyaretçilere bilimin heyecanını ve potansiyelini göstermeye hazırlanıyor. Sergilenecek projeler arasında bilişim teknolojilerinden fen bilimlerine, değerler eğitiminden doğal afetlerle ilgili projelere kadar geniş bir sunum yer alacak.

İbrahim Alemdağ Ortaokulu TÜBİTAK 4006 B Bilim Fuarı’nda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bilimin büyüleyici dünyasını keşfetmek isteyen ziyaretçiler için kapılarını açacak. 30 Kasım 2023'te gerçekleşecek fuarın sergisi Okulumuzda  yapılacak ve tüm davetlilerimiz tarafından ziyaret edilebilecektir.

 

TÜBİTAK Okulumuz Koordinatörü Teknoloji Tasarım Öğretmenimiz Emine Saran ile projeleri hazırlayan öğrencilerimizi ve danışman öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz...

Okul yönetimi ve öğretmenler olarak öğrencilerimizin başarılı projeleriyle gururla temsil edileceği bu önemli etkinliği heyecanla bekliyor. Tüm ziyaretçileri, keşfetmeye ve öğrencilerimizin bilimsel başarılarını kutlamaya davet ediyoruz.