Atık Kağıt Toplama Kampanyası

Atık Kağıt Toplama Kampanyası

27.03.2024 69

Değerli Velilerimiz, Sevgili  Öğrencilerimiz,

Sizlerin kampanyalarımıza  desteğinizle 2023 yılında yaklaşık 9000 kg atık kâğıt topladık ve bunların satışından Okul Aile Birliğimize de 33.000 ₺  gelir elde edildi. Bu gelir de gözbebeğimiz/geleceğimiz çocuklarımızın ödüllendirilmesinde, eğitim ihtiyaçlarında  kullanılıyor...

Bu eğitim öğretim yılındaki "Atık kağıt toplama kampanyamız devam ediyor ve son katılım günü 6 Haziran 2024 Perşembe günüdür!Çekilişi ise 07 Haziran Cuma Günü Saat 16.00'da canlı yayında yapılacaktır! Ödüllendirme de karne haftasında olacaktır!

 

Değerli Velimiz,

Bakanlığımızın yazısında görüldüğü üzere, MEB ders kitapları ve yardımcı kaynaklarını ( Kazanım Kavrama ve Beceri Temelli test kitapları ) 14 Haziran 2024 Cuma/ karne gününe  kadar Okula teslim etmek ZORUNLUDUR️. 

Çocuklarımızın artık kullanmayacakları tüm atık kağıtları (kitap, defter, dergi...) biraraya getirerek kendi aracınızla veya okul servisleriyle okula getirmenizi rica ediyoruz.

️️️Şuanda Okulumuz müsait yarından itibaren evde birikmiş atık kağıtlarınızı getirebilirsiniz. Damlaya damlaya göl; az da olsa birikim kağıtlarınız atık kâğıt dağı olur, bir tırı doldurur inşallah...

Okulumuza teslim ettiğiniz her bir çuval atık kâğıt için, çocuklarınızın ismini OAB Çalışanı Zeynep  Hanıma yazdırıp çekilişe katılabilirsiniz!

Çekilişlerin dışında en çok atık kâğıt getiren 1 öğrencimize de çekilişsiz ️ imzalı Trabzonspor forması hediye edilecektir.Formalarımız imzalandı sahiplerini bekliyor.Diğer ödüller de afişte yazılıdır️Atık kağıtlar,  Çocuklarımızın getiremeyeceği ağırlıkta ise ve arabanız olmadığı için sizler de  okula ulaştırma konusunda sıkıntı yaşarsanız,  sınıf rehber öğretmenlerine adres ve kâğıt miktarı bilgisi verirseniz (1 çuvaldan az olmamak şartıyla) bizler de okul idaresi/okul aile birliği olarak binanızın kapısından alabiliriz. 

 

Kâğıt çöp değildir! Vatanını Devletini, Okulunu seven bu görevini de yerine getirir, destek olur!

Unutmayalım ki geri dönüşüm, çocuklarımızın sağlıklı ve güvenli geleceği içindir!!!

Destekleriniz için teşekkür ederiz...

 

Birol Köse

Okul Müdürü

 

27-03-2024